Uncategorized
odciq  

A 30 legjobban szeretett Mac alkalmazásunk-mi a tiéd?

A (még mindig dicsőséges) Retina MacBook Pro 15 hónapos, és viszonylag kicsi 256 GB -os SSD felhalmozta a normál cruft -t. Ideje a kitisztításhoz.

A Mavericks elindításával úgy döntöttem, hogy jó lehetőség lenne az OS X tiszta telepítésére (ha ugyanezt csinálja, akkor a Screencastsonline Don McAllister -től szóló hasznos ingyenes video -útmutatóját nézze meg). A fényes új operációs rendszerek készítése mindig nagyszerű, de annyit kell újra telepíteni és újra telepíteni.

Tehát itt található az első 30 Mac alkalmazás listája, amelyet a telepítettem, azokat, amelyeket automatizált otthon, valamint mások munkához és lejátszásához használok. Remélhetőleg lehet, hogy van valami hasznos itt, amit még nem próbáltál meg.

Tudassa velem a nagyon szeretett MAC-alkalmazást, amelyet az alábbi megjegyzésekben kell kipróbálnom.

1Password (£ 34.99)-Annak ellenére, hogy az új v4.0 kissé félig sütött, az 1password továbbra is a választott jelszó-kezelőm marad. Egyéb segédprogramok érhetők el, és a Mavericks most az iCloud kulcstartóvel érkezik, de az 1Password továbbra is a menedzserünk. Elérhető a Mac OSX, iOS, Windows és Android platformokhoz is.

Alfred (ingyenes – 17 £) – ezek közül egy másik nem képes segédprogramok nélkül megtenni. Az alkalmazások elindításától a forró, kritikus műveletek és az egyedi munkafolyamatok használatáig nélkülözhetetlen, ingyenes verzióként elérhető a fejlett funkciókkal, amelyek kinyíltak a „Power Pack” hozzáadásával 17 fontnál.

Adium (ingyenes) – Lehet, hogy csak a régi népek használják, amelyek manapság még mindig használják az IM -t, úgy tűnik, hogy a gyerekek csak egymást, vagy bármi is legyen a hetek. Ennek ellenére néhány emberrel használom az IM -et, az ADium pedig a választott nyílt forráskódú kliensem.

Adobe Lightroom (~ £ 85.00) – Fotózni kezdtem, figyelembe véve, hogy 1981 -ben kaptam az első tükörreflexet, és szeretek a furcsa fényképet a Flickr -hez elküldeni. Mindezen idő alatt a Lightroomban a nyers és a feldolgozás lövöldözésének lépése volt az egyetlen legnagyobb frissítés a fényképezésemre, jóval meghaladva az új készleteket, amelyeket vásároltam. A fényképek szerkesztése mellett a Lightroom gondoskodik a digitális vagyonkezelési igények gondozásáról, a képek katalogizálására és megszervezésére. Nagyon ajánlott.

Adobe Photoshop (~ 240,00 £ -tól) – A grafikus szerkesztési világ svájci hadsereg kése, annak sikerét azáltal, hogy a közös kultúrában igévé vált. Sajnos az Adobe az idei szoftverek sokaságának előfizetési modelljére költözött, amely számomra büdös. Ennek ellenére ez egy felbecsülhetetlen értékű eszköz a napi képszerkesztéshez az AutatedHome.com webhelyen, és megkaptam a CS6 -ot, mivel úgy néz ki, mint az utolsó verzió, amelyet a birtokában lehet. Nézze meg a Pixelmator alternatívaként. A Photoshop körülbelül 240 font (hallgatói kiadás) elérhető.

Coconutbattery (ingyenes) – Hűvös kis alkalmazás, hogy megtartsa és szemmel tartsa az akkumulátor teljesítményét és a ciklusszámot. Felveheti a leolvasásokat az időbeli összehasonlítás céljából (az RMBP áttekintésem frissítése 16 hónap után 196 ciklusom van, így az 1000 ciklusú akkumulátor közel 7 évre megyhet a használati esetemhez).

Chronosync (40,00 USD)-Barátságos RSYNC csere egy könnyen használható felhasználói felületrel, amelyet a MacBook-tól a NAS-hez, valamint más ütemezett biztonsági mentéseknek a kritikus mappák szinkronizálására használok. Ez az alkalmazás kezeli a kritikus dolgokat!

Daisydisk (6,48 £) – Ügyes kis alkalmazás, hogy megnézze, mi a helyzet az SSD -nek (hogy hiányzik a Fatbook SSD + 1TB beállítása – és hol van a megfizethető 1TB SSD frissítő készlet az RMBP -hez?). Könnyen érthető, hogy a tárolás grafikus ábrázolása, valamint az a mód, amellyel eltávolíthatja azokat a nagy dolgokat, amelyeket törölhet, hogy ingyenes hely legyen.

Debookee (£ 20.41) – Fantasztikus hálózati segédprogram, amelyet mindig használok. Beolvassa a LAN -ot, és megjeleníti az IP -címeket, a MAC -címeket, a gazdagépneveket és a szállítói azonosítókat. Az egyes eszközökhöz egy egyedi gyártású saját nevét beillesztheti. Hasznos, ha a CCTV CAM IP -címét vadászik, amelyet éppen telepített. A Draytek útválasztóimmal kapcsolatos adatfolyam -monitorommal együtt használom, hogy meghatározzam, melyik eszköz a sávszélességet adja meg. Megcélozhatja az ilyen eszközök egyikét is, és (valamiben azt gondoltam, hogy nem lehetséges, ha hálózati kapcsolót használnak) szippantja az internetes forgalmat, hogy megfigyelje, milyen webhelyeket néznek meg, és milyen DNS -hívásokat kezdeményeznek. A Lanscan nevű IP -szkennerrel ellátott ingyenes kivágott verzió szintén elérhető.

Dropbox (Freemium)-Még mindig a legjobb felhőalapú szolgáltatás bárhol a pénzemért-nos, az ingyenes verziót használom, és az áttételekkel most már 13,8 GB-os fantasztikus on-line tárolóval rendelkezem. Elengedhetetlen.

Filezilla (ingyenes) – Nagyszerű nyílt forráskódú FTP kliens.

TOKLIFT (29,95 USD) – A Tarlift FTP klienst is használom. Egy modern felhasználói felület, amely ismeri a Mac Peeps -t, öröm használni, és támogatja az FTP, SFTP, Amazon S3 és WebDAV -t, valamint (hasznos) gyors megjelenést.

Ikrek (6,99 £) – egy hasznos kis alkalmazás a duplikált fájlok kereséséhez. Megkaptam ezt, miután egy családtag merevlemeze meghalt. Felbecsülhetetlen értékű voltam egy új kislemez -archívum létrehozásában az összes speciális fotójukról több részleges biztonsági másolatból.

GMVAULT (INGYENES) – A tavalyi „Fontos cuccom” bejegyzésemben beszéltem, egy nagyszerű kis nyílt forráskódú alkalmazás a biztonsági másolathozA teljes Gmail IMAP e -mail története egy helyi archívumba, ha a legrosszabb történne.

Google Chrome (Ingyenes) – Most Chrome -ban élek. Még a Firefox -ot sem telepítette erre az építkezésre. Még mindig használja a Safari -t a páratlan elemhez, mint például az F1 élő időzítési rendszer, amelyhez Java -t igényel. Szeretni a Google Cast kiterjesztést, amely lehetővé teszi számomra, hogy a Chromecast segítségével bármilyen fület a TV -hez.

GPSPHOTOLINKER (INGYENES)-Egy másik fotóval kapcsolatos alkalmazás, ez a freeware geotaging segédprogram átveszi a GPS-adatokat az i-gotu-ból, és beilleszti a fotóm Exif-adataimba. Tökéletes.

Handbrake (ingyenes) – Vegye ki azokat a DVD RIP -eket és más videofájlokat, és hozzon létre MP4 és MKV -ket, amelyek sok modern játékossal nagyszerűen játszanak. Sok videó formátumot konvertál, és profilokat épített be a mobil eszközök sorozatának megcélzására.

ImageOptim (ingyenes) – Káprázatos kis alkalmazás, amely az utolsó néhány bájtot kinyomtatja a képeiről. Felbecsülhetetlen értékű Webmaster eszköz, amely segítséget nyújt ezeknek a weboldalaknak a lehető leggyorsabb betöltése.

ISTAT menük (£ 10.38) – Szeretem ezt az alkalmazást. Néhány évvel ezelőtt az ingyenes fizetésre költözött, de nem volt ötlet. A gépeiről szóló, a CPU, a Networks, az SSD és a RAM. Rendkívül rugalmas konfigurációs lehetőségek és az a képesség, hogy időben visszaállítsák a boty életét, valamint a százalékot.

Jaikoz (£ 20.00-30,00 £)-Évek óta használom ezt az audio címkét, figyelembe véve ezt az első felfedezést 2008-ban. Az album alkotása egyedül. Rendszeresen frissítik és fejlesztik.

Libreoffice (ingyenes) – Nagyszerű Open Source Office Suite, beleértve egy szófeldolgozót, táblázatot és prezentációs alkalmazást. Néhány éve, vagy még sok más, a Microsoft Office -ban nem volt a Microsoft Office, és nem hagytam ki.

Kis snitch (29,95 eurótól) – A Mac egy másik szintű biztonsági szintje a tűzfal mellett, a Little Snitch biztosítja a módját, hogy megfigyelje és jóváhagyja a hálózat minden kimenő kapcsolatát.

Név Mangler (£ 13.49) – Szeresse ezt az alkalmazást. Olyan jó, ha átnevezi a médiafájlokat, és különösen hasznos a DVD TV -sorozat megnevezéséhez olyan formátumba, amelyet a Plex kedvel. Készíthet egy összetett többlépcsős folyamatot a fájlok átnevezéséhez, majd későbbi használatához mentheti. Hihetetlenül gyors is.

Paparazzi (ingyenes) – Hasznos kis segédprogram, amely lehetővé teszi egy teljes weboldal rögzítését .png fájlként. Gyakran ezt az Apple bejelentése előtt használom az árak és a specifikációk rögzítésének egyszerű módjaként stb. Íme egy példa a kimenetére.

Párhuzamok (£ 65.00) – Míg az éves frissítési díj kissé vékony viselni kezd, a párhuzamok nagyon jótékonyak és jól szerepelnek, ha Windows vagy más virtuális gépeket kell futtatnia a Mac -en. Szintén a Checkout VMware Fusion (45,95 £) és a VirtualBox (ingyenes/nyílt forráskódú).

PLEX (Freemium)-Még mindig egy mérföldnyire a nagyon szeretett otthoni médiakiszolgálónk. Akár otthon, akár távol a Plex -t az egész család használja, és még jobbá teszi a szinkronizálást. Ingyenes sok platformon (beleértve a Mac -et), fizetett PlexPass -val a fejlett funkciókhoz és a fizetett mobil alkalmazásokhoz.

Skitch (ingyenes) – Hasznos a szöveges, nyilak, dobozok stb. Hozzáadásához a grafikához. előnyös a visszajelzési kommentárok megadásához a béta -szoftverekről is.

Hiperszuper! (Freemium) – káprázatos hasznosság, amelyet évek óta használok. Az ingyenes verzió a legjobb a Mac lemezek és partíciók biztonsági másolatához és visszaállításához, de feltétlenül regisztrálja és ütemezést is kapjon. Egy másik kritikus alkalmazás.

TextWrangler (ingyenes) – Nagyszerű szövegszerkesztő alkalmazás és a Bbedit kapcsolata. Hasznos néhány gyors és piszkos HTML szerkesztéshez, az XML fájlok vagy a sorszámokhoz szükséges bármihez. A fejlesztők is imádni fogják.

VLC (ingyenes) – A Videolan médialejátszó beépített kodekekkel, amelyeknek senki sem lehet.

Tehát ott van, az első 30 alkalmazás ezután a fényes új OS X telepítésemre ment. Ne felejtse el, hogy tudassa velünk, mi a nagyon szeretett Mac alkalmazás az alábbi megjegyzésekben.

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment