Uncategorized
odciq  

J.Crew – “Shiny Ponies”, valamint Olaszország.

Láttam ezt a rövid klipet a Jenna Lyons-ről, valamint a cipőgyűjteményétől, valamint meg kellett állnia.

Jenna az elnök, valamint a J.Craw vezető innovatív igazgatója. Húsz éve volt az üzletággal.

Az esztétikája mélyen beágyazódik a vállalat DNS-be.

A divatveszélyeket azonban nem felejtették el, hogy nem felejtették el azokat a fő ügyfeleiket, akik szeretik a J. csapatot a nagyfokú hagyományos stílusban. Ez az egyetlen amerikai áruház, ahol felfedezhetem a farmert, hogy formálja a testemet. J.Crew nem rendelkezik gyilkos értékesítés, mely kiválóan alkalmas egy pár azok drágább terméket.

A filmben Jenna röviden tárgyalja pontosan, hogy a cipőik hogyan fejlődnek a rajztól a boltba. A cipőket Olaszországban kézzel készítették.

Igen, lehet, hogy megvásárolhatja ezeket a cipőket a Zara-nál a költségek töredékéért.

Míg Zara vezérigazgatója 57 milliárd (a harmadik leggazdagabb fickó a világon) pontosan 57 milliárdot ér el. Pontosan mennyit fizet Zara az emberek, akik a cipőiket? Pontosan mennyi ideig tart a cipő?

Megkérem, hogy bármit is fizetnek, ami közel van a Pisa-i munkásokhoz, Olaszország pedig J. Crew-t tesz. Az ipari termelés Olaszországban, valamint más nyugati országokban, foglalkozik a nagyobb nehézségek világgazdaság.

Az egyik előnye azonban Olaszország rendelkezik az ő kézművesei. Van egy oka annak, hogy a világ minden tájáról származó üzleti tevékenységet választották, mint például a cipők, amelyeket Olaszországban készítettek.

Gyors divat itt, hogy marad, de én örülök, vannak üzleti, mint J. csapat, akik törődnek a magas minőség, valamint a nyereség.

Ossza meg ezt:
Pinterest
Facebook
Twitter
Tumblr

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Io Adoro – CHEZ DÉDEGÉJENY 4, 2012 “CARIBBEAN”
Élet Rómában – ezúttal körülöttem Ferragostoaugust 11, 2015in “AD”
Használtam, hogy nem tetszik Firenze, OLASZORSZÁG.SEPTEPT 20, 2017 “Építészet”

Leave A Comment