Household
odciq  

This West coastline house Masters natural Christmas design

Vancouver’s rainy weather condition as well as towering pines influence succulent designer Corinne Isherwood’s pared-down method to Christmas. “Sokkal többet arról, hogy könnyű, valamint környezetbarát természeti elemekkel,” mondja Corrine, zamatos stílusú üzleti botanika lakóhelye. Az 5,600 négyzetméteres nyugati oldalsó ház ötvözi a szerves szempontokat, mint a fa, valamint a kortárs érzékenységű sárgaréz. Ez az ideális hangulat a négy tizenéves stresszes házhoz, Boston Bull Terrier, Chester, valamint szibériai macska mellett, Kiska. “Ez alacsony kulcs, valamint nyugodt,” Corinne állapotuk a megközelítésükről, majd hozzáteszi “, ez rendkívül nyugati partja.”

To tie the conventional home to its coastal location, homeowner Corinne Isherwood scoured Vancouver to discover a flooring shade similar to driftwood. A család Boston Bull Terrier, Chester, szereti a vendégeket a bejárati ajtón.

A sárgaréz ékezetek lejátszják a fehér falakat a formális nappaliban, ahol a korszerűsített kortárs bútorok egy jóképű heringbone-minta tégla kandalló körül mozognak. “A kék annyi életet hoz a szobába,” Jan Kath dinamikus szőnyegének korinne.

Meleg fémek, a könnyű lámpáktól a dekoratív hajókig, írja ki a nagy palettát.

Casual touches like the bucket-style tree stand as well as burlap cover provide the house its unwinded feel.

Sima, valamint a csillogó pineconok szétszóródnak az egész házban.

Built-ins around the household space fireplace offer screen area for special products obtained over the years. “Vannak érzelmi darabok, amelyek itt vannak, a növények, a növények, valamint az esküvői események,” Államok Corinne. A festetlen fa lépcsőzetes futófelületek melegséget adnak a fehér szobákhoz.

Glass-front uppers in the kitchen area offer great deals of storage however keep the look airy. A bárszékeket a driftwood-tónusú padlók kiegészítésére fordították.

“I’ve always liked the concept of everybody sitting around a huge farmhouse table,” states Corinne, who paired the one in her kitchen area with a contemporary chandelier.

A konyhában lévő keretes táblát a kézzel rajzolt nyaralási menükre, valamint az üzenetekre használják.

A könyvtárban lévő nyelv-és-horony asztal ajándékcsomagolási zóna lesz az ünnepek alatt. Corinne felfedezte a vintage festményt a kandalló fölött egy Arizona Antique boltban.

Az örökzöldekkel rendelkező succulensek egy kortárs fogantyú, hagyományos karácsonyi zöld.

Kis oldali asztalok az elsődleges hálószobában Ajánlat területén az ágyas lényeges.

A hagyományos rázó stílusú szekrények egyensúlyban vannak az elsődleges ennek kortárs érzéséneklakosztály.

Leave A Comment