Household
odciq  

A Crestron egy újabb szintű

kezeléshez vezet, valamint az automatizálási szakértő, a Crestron örömmel veszi részt a House Innovation rendezvényen, és Petra Van Meeuwen reklámmenedzser szerint az állvány három elsődleges terméktartományra összpontosít. : „2010 júniusában képesek leszünk feltárni az új termékfejlesztéseket a megvilágítás -ellenőrzésünkben, a digitális médiában, valamint a prodigy -tartományokban.

A show csak a legjobb légkört kínál nekünk, hogy kielégítsük az Integrátorokat az Egyesült Királyság körül, valamint az éves díjátadó programunkban a nyerteseket fedjük fel. Új kiegészítéseket mutatunk be a rendkívül kiemelkedő digitális médiánkhoz, valamint a megvilágításkezelő megoldásokhoz, azonban az esemény elsődleges hangsúlya az új prodigy sorozatra vonatkozik. Ez az egyszerű és megfizethető szolgáltatás lehetőséget ad a márkakereskedésünknek, hogy kibővítsék piacukat, hogy házkezelést kínáljanak minden életmódban és költségvetésben. Most, a Crestron Prodigy -rel gyakorlatilag bármilyen típusú háztulajdonos örömmel szolgálhatja a megfizethető és a megbízható ház automatizálásának előnyeit. ”

Az új termékek feltárandó termékei – Az új technológiákkal való lépést tartó folyamatos sofőr a Crestron számára, valamint a House Innovation esemény ideális platform a prodigy és a digitális média személyi megtapasztalásához. Ezenkívül a Crestron környezetbarát fényviszonyok kezelési szolgáltatásai is megjelennek-a vállalkozás olyan termékekkel és innovációval rendelkezik, amelyek magánkezelést kínálnak a LED-es tonnák számára, valamint a Crestron Greenlight Systems bármilyen típusú LED-transzformátorral működhetnek a piacon. Az állvány szintén tartja a legelső brit bemutatókat számos fejlesztésről, beleértve a vezeték nélküli megoldásokat is, amelyek tökéletesen alkalmasak az utólagos piacra, valamint híreket a billentyűzetek és az előlapok hosszabb ideig tartó szolgáltatásairól. Nem csak az, hogy a producer képzéseket is folytatjuk, amellett, hogy a győzteseket feltárjuk a melegen vitatott éves integrációs díjunkon-bemutatva a Crestron rendkívül legfinomabb telepítéseit a lakóépületen.

Digitális média – HDMI és digitális videó a szokásos látványban – A Crestron sokkal több mint öt évet szentelt a HDMI/HDCP kutatásának, valamint a DM technológia létrehozásának. A B10 állványon a küldöttek maguknak látják a forradalmi digitalmedia rendszert. A Crestron Digital Media a tökéletes rendszer a magas jelentőségű videó, valamint a réz és a rost felhasználásával nagy távolságra történő hangzáshoz. Pontosan találja meg, hogy a digitális média hogyan segítheti fel a digitális video -installációk számos problémájának útját.

Prodigy – Megvilágítás és AV Made Easy – A Prodigy megfizethető, egyszerűsített kezelést biztosít házának, valamint otthoni szórakoztatásnak az otthoni bármilyen helyről vagy a bolygó bármely helyén. Tartsa az összes zenéjét, filmjét, lámpáját, termosztátját, valamint a biztonságot az ujjain bárhol, bárhová is megy. Mindig kapcsolatba lépsz, és a kezelésben van a prodigy -szerzettel. A prodigy minden hívőnek, így nem kell. A Crestron pontosan megmutatja a House Innovation rendezvényen, hogy a Prodigy hogyan lehet felhasználni az alacsony költségű lakossági szolgáltatások gyors telepítésére, valamint a prodigy eszközök, valamint a Prodigy zeneszerző gyors felhasználására, hogy egy órán belül egy AV és megvilágító rendszer programját kidolgozzák.

A Greenlight megvilágításkezelése – A Crestron megvilágítási vezérlők következő generációja páratlan szintű kényelmet, előnyöket és optimalizált energiaköltség -megtakarítást eredményez – ezekre a termékekre nagy igény van. A show -n az állvány látogatói megnézhetik a Crestron megvilágítási rendszereit, és pontosan megtalálhatják a Crestron megvilágítási megoldás meghatározását.

Crestron.com: crestron.co.uk: Cedia Expo

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment