Uncategorized
odciq  

9 Kis területi tippek az életed egyszerűsítéséhez

Erin Boyle, az író és a profi fotós a tealevelem olvasása mögött, egy olyan blog, amelynek célja, hogy másoknak is segítsen, ugyanúgy, mint céltudatosan, tud egy -két dolgot a lakásról. közeli negyedek. Végül is az 500 négyzetláb hosszú lakása a Brooklyn Heights-ban a másik felére, valamint az egyéves lányára, Faye-re is. Erin új, Simple Matters könyve ugyanolyan praktikus, mint az intelligens tippek, amelyeket a blogjában szolgál fel, olyan fejezetekkel, mint például a dekoring, a dekoráció, valamint még az öltözködés is. Ha valaha is elgondolkodott azon, hogyan lehet az élet úgynevezett alapvető elemeit megcélozni, akkor nézd meg az Erin tér-távoli tippeit.

Egy kis képdobozban otthon van egy eredeti fényképek gyűjteménye, Erin esküvői rendezvény meghívása, valamint néhány különleges betű. Erin azt javasolja, hogy tartson egy kis adatmezőt az alapvető dokumentumokhoz, valamint dobja ki és/vagy digitalizálja más papírmunkákat, amelyekre már nincs szüksége.

Tartsa meg a halmozást:

Születési anyakönyvi kivonat

Házassági anyakönyvi kivonat

Útlevél

Társadalombiztosítási kártya

Digitalizálja vagy dobja el a halmat:

bankkivonatok

Régi számlák

Orvosi feljegyzések

Bevételek

Adóvisszatérítés

Lejárt garanciák

HASZNÁLATI ÚTMUTATÁSOK olyan dolgokhoz, amelyek már nem rendelkeznek (vagy olyan dolgokra, amelyeket már pontosan megértesz, hogyan kell használni)

Fizetési csonkok (több mint egy évvel ezelőtt)

„Van egy szinte korlátlan felsorolás a dolgokról, amelyeket az emberek elmondanak neked, hogy csecsemője esetén követelményt kell tennie” – állítja Erin. Amikor gyermeke, Faye született, Erin a báránybőrrel bélelt Mózes takarót választotta, nem pedig egy nagy basszusgitárt, és azt választotta, hogy a 80-as években vásárolt szülõket megváltoztató asztalgá alakítsa. Itt van néhány más napi termék, amelyet felhasználhat a csecsemő számára:

Használjon egy dobási párnát a szoptatás elősegítésére tervezett egyik helyett

Viselje a gyerekét egy szolgáltatóban vagy az otthoni hevederben, ahelyett, hogy egy nagy csecsemő -pattogót vásárolna

Gyakorolja a gyomoridőt egy puha takaróval, a szőnyeg helyett, amelyet kifejezetten erre a célra terveztek

Ha bérel, akkor az egyedi méretű tárolási megoldások nem érik meg a befektetést. “Tehát ahelyett, hogy egy tároló” megoldást “keresnék, úgy döntöttem, hogy teljes mértékben csökkentem a tárolási igényeimet” – mondja. Itt egy kiságy padként működik, azonban gyorsan összeomlik, ha követelmény, valamint a magas lábak hagynak helyet az egyszerű fából készült rekeszek számára.

Ahelyett, hogy elkötelezi magát a költséges keretek mellett, Erin lógja azt, ami inspirálja őt olcsó fémklipekkel. Úgy véli, hogy a díszítés lassan lehetővé teszi a serendipitást. „Amikor egy katalógussal ellátott, és cseresznye-aprítást végez egy ülésen lévő lakás bútorának, néhány varázslat elveszik. Ennél is fontosabb, hogy néhányan elvesznek ” – mondja.

Az egyik egyszerű módszer a fürdőszobában lévő vizuális rendetlenség csökkentésére a dekant. Hirtelen a címkék rendetlensége eltűnt, és a dolgok céltudatosnak érzik magukat, nem is beszélve a csinosról. “A kicsi rózsaszín poharat felfedezték a szüleim hátsó udvarában, valamint a Jam Jar -ban, ahol pamutkerékeket tartok, bolhapiac -lelet” – mondja.

Háromszeres szekrény, valamint a kis megosztott ruhásszekrény tartja az Erin lefelé mutató szekrényét. Itt vannak a tippei a szekrény kurátorához:

Hozzon létre „tartózkodást”, „menj”, valamint „elgondolkodjon” cölöpök

Döntse el a ruháinak színkombinációját, és maradjon vele. Ez könnyebb keverést és illesztést eredményez

Vigyázzon a ruhájára, és vonzza a jól elkészített darabokat

Tényező a szövetekben. A pamut, valamint a vászon enyhébbek a földön, és kényelmesebbek, így újra és újra elérheti ezeket a darabokat.

Kerülje a divatokat, és fogadja el a kéz-lefelé mutató lepkőket

A friss fűszernövények, mint például a petrezselyem felvétele, akkor azt jelenti, hogy nem kell számtalan konténer szárított fajtát tárolnia. Ha szeretne néhány szárított SP -t tárolniICES, ahelyett, hogy nagyobb konténereket vásárolna, amelyek hónapokig vagy akár évekig is igénybe vesznek, vásároljon egy kis mennyiséget egy ömlesztett élelmiszerboltból, és tárolja őket 4 uncia kőműves üvegekben.

A sós torták Erin hétvégi összejöveteleire kerülnek. „A folyamat egyszerű, az eredmény kitöltése és felmelegedése, valamint szinte végtelen variációk vannak, mindegyik hasonlóan finom” – állítja Erin. Ha valóban szorosan tárolja, akkor a bort a lé szemüvegben történő tálalása bisztró érzéssel rendelkezik, és azt is jelenti, hogy nem kell extra borospoharat tárolnia. Amellett, hogy megérti egy jó barátot, akinek a tökéletes nagy tálja van, kérje meg, hogy kölcsönözze azt a rendezvényen, amikor egy nagyobb tömeget szórakoztat, ahelyett, hogy a sajátját tárolja.

Az összes tisztítószert arra korlátozva, hogy mi illeszkedik egy kis kábelkosárhoz, segíti a felesleges termékek kivágását. Erin egy régi whisky -palackba helyezi étkezési szappanját egy öntött kifolyóval, amely jól néz ki a konyhai mosogató mellett, és kézibb, mint az alatta érni, hogy megragadjon egy csúnya palackot.

Leave A Comment