Uncategorized
odciq  

A ComfortClick bemutatja a Bobcat 10 ”Android fali panelt testreszabható kerettel

A Bobcat egy új 10” -es Android Wall-Mount érintőképernyővel, valamint bármilyen típusú Android alkalmazás telepítésére képes felhasználni bármilyen típusú bölcs házat. Rendszer a ComfortClick szerverei mellett.

A Bobcat keretszíne teljesen testreszabható, ami azt jelenti, hogy bármilyen típusú ral szín választható, és illeszthető a falakkal. A Bobcat a keretet harmadik ünnepi logóval vagy jelzéssel, valamint a ComfortClick State -vel gravírozhatja. Ez a jelenleg leginkább testreszabható falpanel, amelyet jelenleg mindkét nagy vagy kis ház automatizálási projekthez szántak. A keret mindössze 2 mm -re terjed ki a fal felülete fölött, így a Bobcat sima és kortárs megjelenést mutat.

A hardver tartalmaz egy integrált kamerát, mikrofont és hangszórókat, amelyek lehetővé teszik a Bobcat számára, hogy a Wise House Controller mellett a belső IP intercom tekercset szolgálja.

Verseny

A Bobcat bevezetésének megünneplése érdekében a Comfortclick egy ajándékot futtat. Haladjon tovább a Comfortclick.com/product/details/bobcat oldalra a győzelem lehetősége érdekében.

Műszaki adatok

Keretméret: 305 mm x 196 mm x 2 mm (wxhxd)

Öblítésre szerelt doboz mérete: 290 mm x 180 mm x 50 mm (WXHXD)

Keret színe: Bármelyik, csak értesítse a RAL kódot (a fehér az alapértelmezett szín)

Érintőképernyő: 10,1 ”1280 × 800 – ASUS ZENPAD 10 Z301M

CPU: MTK MT8163B négymagos, 1,3 GHz, 64 bites

OS: Android 7.0

Teljesítmény: 100-240V 50/60 Hz

Teljesítményfogyasztás: kb. 10 W

www.comfortclick.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment