Household
odciq  

Laza szövés

Tetszik minden, ami szövött, vezette vagy rohanott bármilyen típusú évszakban. Az egyik nyári kedvencemnek azonban a lazább szövésnek kell lennie, amelyet a kiegészítőkben és a bútorokban észrevesz. Valami egy tökéletlenül szőtt székről vagy lámpáról szól, amely egy olyan típusú, díszítő hangulatra utal, amely mindkét házban, mind a hátsó fedélzeten működik. A hatalmas eladóknak meg kell érteniük, hogy az emberek nagy ajánlatai pontosan ugyanúgy érzik magukat, mert számos új terméknek van ilyen megjelenése. Ez egyfajta szüreti, házszalag, barátságos szövött megjelenés, amely felkéri Önt, hogy üljön, igyon limonádét, és világítson meg egy esti gyertyát alkonyatkor – ami szerintem sokkal napos, mint sima és kortárs külső bútorok. Persze, itt személyes stílust beszélek, de nem hiszed, hogy ezek az új, régi megjelenésű szövött termékek nyárnak érzik magukat? Igen.

Sokkal több nyári terasz megtalálása érdekében lásd a friss felfedezéseket, valamint a magas és alacsony teraszok felfedezése képgalériákat.

Fotó kreditek: 1. Szőtt üvegáru -készlet, West ELM2. Szövött kancsó, West Elm3. Montauk fészek széke, West Elm4. Diamond Jute hurrikán, antropológia

Leave A Comment