Uncategorized
odciq  

Oldja meg a díszítő dilemmáit a Like It -vel, vagy felsorolja a Vancouver Jillian Harris -t, valamint a Todd Talbotot!

Annyira, amennyire szeretjük a figyelemre méltó, mint a Sike It vagy a Vancouver felsorolása, a Jillian Harris és a Todd Talbot társigazgatói közötti ütés ugyanolyan szórakoztató lehet. Tehát a Vancouver House + Style Show-n való megjelenésük előmozdításánál a legszórakoztatóbb szemináriumi telefonhívást indítottuk, hogy megkapjuk ezt a dizájn-hozzáértő duó útmutatását az olvasók tipikus díszítő dilemmáiról. Itt vannak a legfontosabb tippek.

Jillian: A legjobban váltja fel a megvilágítást. Szeretem a testreszabott világítást; Körülbelül két térben egy dekoratív lámpatestnek kell lennie. Amellett, hogy jelentősen hiszek a szüreti darabokban, ezért keressen módszereket a múlt behozatalához. Még akkor is, ha olyan modernista vagy, akinek teljesen fehér területe van, és nincs Knick-ütés, elegendő egy nagy vintage török ​​szőnyeg vagy egy szép eklektikus művészet készítése. Amellett, hogy soha nem vásároljon teljes bútorkészletet, akár hálószobás, akár étkezőhely.

TODD: Az új házakkal kapcsolatos legjelentősebb nehézségek-valamint ez vonatkozik a lakásokra, a városi házakra és a leválasztott otthonokra-, hogy a nehéz befejezések általában előre meghatározódnak, tehát alapvetően átadják a dolgok kombinációját, amelyek költségesek lehetnek változás. Van néhány visszajelző jelzés arra, hogy senki sem érinti a területet, mert a fejlesztő. Az egyik a szőnyeg, amely általában a sárgás-beige színű. Olyan, mint a post-it jegyzet sárga! Tehát, ha van esély arra, hogy kivegye ezt a szőnyeget, azt hiszem, ez hatalmas. Megértem, hogy ez egy hatalmas klisé, bár a vállalkozók gazdasági okokból minden egyes területen minden egyes területen pontosan ugyanazzal a színtervvel festenek, így módosíthatja a terület hangulatát, csak a festék színének megváltoztatásával. És végül, kapcsolja ki az ajtófogantyúkat, valamint a hardvereket. Az emberek gyakran hisznek abban, hogy a hardvereket a konyhában cserélik, ami nagyszerű, bár a ház többi ajtójában is hisznek.

Fotós: Donna Griffith

Forrás: Home & House 2014. február

Tervező: Trish Johnston

Jillian: Nem mindig a színekről és a stílusokról szól. Sok férfi csak azt akarja, hogy karakterük legyen a házban. Justin [Pasutto, Jillian barátja] telefon hívja otthonunkat a Dollhouse -nak, valamint rendkívül fehér és rendkívül finom. Ugyanakkor gondoskodtam arról, hogy sok szobába befecskendezzem a karakterét. Volt néhány antik horgászcsalád, amelyet neki kerekítettem, valamint a szarvasfejeket, valamint agancsokat is, az ilyen típusú cuccokat. Figyelemre méltó, hogy a legjobb stílusú minta most igaz eklektikus, tehát azt hiszem, hogy az embereknek nem szabad félniük a stílusok keverését.

TODD: Ahhoz hasonlóan lehet, hogy különböző terek vannak, amelyek az egyik vagy a másik irányt torzítják. Úgy gondolom, hogy az, ami megkülönbözteti az otthonokat, az a különböző területeken különböző területeket termel. Valójában a legfáradódóbb otthonok azok, ahol mind fejlődtek, és pontosan ugyanaz a érzésük minden szobában. Olyan, mintha egy előrehaladással járnának, ahol pontosan ugyanazt tettek, és mindenki elaludnak, amikor három szobával elaludnak.

Fotós: Angus Fergusson

Forrás: Home & House 2012. október

Tervező: Joel Bray

Jillian: Nem értem, hogy van -e válaszom erre! Mivel azt hiszem, hogy a próba és a hiba is. Úgy értem, a házam – valamint az összes olyan terület, amelyen a Tetoit, vagy felsoroljuk, nem jött össze a legelső alkalommal. Vásárol dolgokat, visszatér a dolgokhoz, van valami, amire gondoltál, hogy kiválóan működni fog egy szobában, bár valójában sokkal jobban működik egy újabb szobában. Egyes esetekben az emberek azt mondják: „Nagyon szegény vagyok a tervezésben, el kell jönnöd a házamba.” Nagyon hiszem azonban, hogy az emberek csak gyorsan előállítják. Hat alkalommal megváltoztattam a festékszíneket egy térben, mivel csak nem sikerült.

TODD: Fel kell készülnie arra, hogy időt szánjon. Úgy gondolom, hogy Jill a fejére ütközött a körömre; Az emberek csalódnak, amikor [egy hely nem jön össze a legjobban]. A másik dolog, amit javasolnék, az, hogy ne bonyolítsuk túl. Úgy gondolom, hogy az emberek hajlamosak arra, hogy valami működjenek, mint ebben a folyamatban, az nem végződik. Nem organikus. Úgy néz ki, mint a megfontolt. Amint azt hiszem, a legjobb stílus a házakban, valamint az időben átitatott területeken található. A tereknek evolúciónak kell lenniük-

Fotós: Angus Fergusson

Forrás: Home & House 2012. szeptember

Tervező: Morgan Michener

Jillian: Ez nehéz. Az idő nagy részében a piac még mindig olyan meleg az ország számos részén, hogy nem éri meg az időt, az energiát, valamint az erőfeszítéseket, amelyeket beletesz. Ráadásul bizonyos esetekben az emberek fejletlen területekkel rendelkező házakat vásárolnak azzal a koncepcióval, hogy ez számukra feladat. Ha azonban meg akarja csinálni, ne adjon hozzá sok személyiséget. Festje fehérre, van néhány jó fehér alaplap, néhány keményfa, tartsa igazán egyszerűen. Ne próbáljon ugyanolyan megőrülni.

Todd: Azt hiszem, te vagy a legjobb Jill. Annak megértése nélkül, hogy mi ez a terület, valamint a piac, valamint hol van az a ház, pontosan mennyi az átalakulás, valamint az összes ilyen típusú dolgok, ez trükkös. Amikor azonban az ingatlan eladás előtti értékelésének értékelése, és az ingatlan eladása előtt nem kell tartózkodnia, ez egy tiszta számú játék. Tehát csak azt követeli meg, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megérti -e a lakóingatlanok értékét most a legjobb, mi lenne a lakóingatlan értéke, ha felajánlja, amikor megtörtént, és képes azonosítani, hogy megy -e hogy megtérüljön a beruházáshoz. Ha nem valószínű, hogy ne tegyen semmit az alagsorban, mivel az üres területek nem ijesztik az embereket. A szegény területek rémítik az embereket!

Fotós: Angus Fergusson

Forrás: Home & House 2011. június

Tervező: Barbara Purdy

Jillian: Kényelem és újra, bármit is megakadályozom, ami valóban divatos. Hasonlóképpen általában bármit is megelőzek. Színt adhat a területéhez a dobási párnák típusában, valamint a dobások, valamint a művészet, a visszaadható dolgok, azonban amikor kanapét vásárol, rendkívül nehéz visszavenni, például: „Ó, lő Ne, mint a kobalt ez a színe. ” Ezért általában a zabliszt választom; Nem olyan meleg, valamint nem is olyan jó, így bármilyen színtervt létrehozhat körülötte. Ha nincs semmilyen allergiája, szeretek egy kanapét szintetikus párnákkal, amelyek le vannak csomagolva, tehát valóban jók és mélyek is. Szeretem a Slip Covered -et, így ha világosabb színt választ, mint például a zabliszt, akkor választhat, hogy megtisztítják. Ahogyan azt állítom, hogy minél hatalmas menj. a nagyobb jobb!

TODD: Nem vagyok biztos a nagy kanapékban. Felfedezem, hogy általában nincs három ember ül a kanapén. Van egy a játszószobánkban, valamint az is óriási – megköveteljük, hogy a fiatalok a földterületen menjenek le a földre, és hogy ez is sok helyet foglaljon el! Úgy gondolom, hogy fontos a megbocsátó kárpitozás, mivel még a felnőttek is pohár vörösborot ömlöttek ki, valamint ilyesmi.

Fotós: Janis Nicolay

Forrás: Home & House 2014. április

Tervező: Nancy Riesco

Jillian: Azt mondanám, hogy válasszon egy fő színt, valamint talán két másik színt minden szobához, valamint a következő helyhez válassza, ha folytatni akarja ezt a kombinációt, vagy válasszon még egy fő színt. Nem lehet azonos mennyiségű színe minden területen, mivel úgy fog kinézni, mint egy játszószoba. Ha szeretem a kéket, akkor a területem fehér, szürke és néhány különféle kék árnyalatú lesz. Amellett, hogy beadhatok némi környezetbarát vagy egy darab vörös darabot-azonban ezeket az akcentusokat minimálisra kell tartani. Ha sok vörösre vágyik, akkor valóban elegánsnak tűnik, ha a többi terület krém, valamint fehérek, valamint zabliszt, valamint talán volt egy haditengerészet váza vagy lámpa.

TODD: Úgy gondolom, hogy a szín káros téma. Nagyon sok ember szereti a színt, de nem vagyok köztük, különösen akkor, ha ez a nehézségekbe ütközik. Nagyon hiszem, hogy meg kellene őriznie ezeket a klasszikus, semleges és időtlen is. Például anyám szereti a Red -et, bár a vörös készülékekkel vörös eszközökkel vezette a konyhába – ami ez az irreális testreszabott konyha. Ez csak kis akcentusok, azonban ezt szem előtt tartom a konyhájában. Amellett, hogy módosíthatja azokat, ha már nem szereti a vöröset.

Fotós: Alex LukeyForrás: Home & House 2015. március

Tervező: Jay Hodgins

Leave A Comment