Uncategorized
odciq  

A háztáji jégkorcsolyapálya

a jégpályát az udvar egy viszonylag lapos területén helyezi el. Az erős padok és a székek kötelezőek a korcsolyázáshoz vagy a lélegzeteljesítményhez.

Anyagok és szerszámok

10 2 ”x 10” táblák, 8 ‘hosszúra vágva

10 1 ”x 3” táblák, 8 ‘hosszúra vágva

Egy tekercs 10 ‘x 100’ gőzgáttal

1 cső kátrányos tömörítés (tetőfedéshez, nem pedig autópályákra)

3-1/2 ”-es fedélzeti csavarok

1-1/2 ”-es fedélzeti csavarok

1. lépés

A műanyag bélés laposabb jégpályát ad, segít a gyep rögzítésében és a vizet a olvadások során. Hozzon létre egy bélést gőzgátlókkal (10 ‘x 100’ tekercsben kapható a hardverüzletekben) két 10 ‘x 27’ darab vágásával. Helyezzen egy kátrányos gyöngyöt, amely egy darab hossza mentén kb. 3 hüvelyk a szélétől. Átfedje át a tömörítés másik darabját, és nyomja össze a darabokat úgy, hogy a dimenzió körülbelül 20 ‘x 27’ legyen.

2. lépés

A határhoz szerelje össze a 2 ”x 10” táblákat, hogy 16 ‘x 24’ téglalapot képezzen. Állítsa be a táblákat a szélükre, és csavarja össze (a csavarok megkönnyítik a szerkezetet tavasszal).

3. lépés

Igazítsa a bélést a határ tetejére, az oldalán felesleges felesleggel. Nyomja le a bélést a sarkokban, hogy a földön laposan fekszik, de ne aggódjon a ráncok miatt, ez nem befolyásolja a jég felületét. Csavarja az 1 ”x 3” táblákat a határ tetején, a bélés alatta szendvicselve. A felső táblákat vízszintesen kell elhelyezni az oldalukra. Vágja le a felesleges bélést.

4. lépés

Töltse ki a jégpályát, ha kevés szél van-hullámokat hoz létre-, és legalább -18 fokos C. C. Töltse fel a szegélyt egy tömlővel, amíg 5-7 cm-es laza jég van (kb. 30–40 percig tart). Miután az alap megfagyott, minden korcsolya után árítsa el a jégpályát, vékony vízrétegekre permetezve.

Leave A Comment