Household
odciq  

A H&H 2013 Patterns Breakfast

múlt szerdán a Home & House tartotta a 15. éves minták reggelit az üzleti életben, valamint az ipar hirdetõi számára.

Több mint 300 ember jött ki a torontói arkádiai bíróságon, hogy meghallgassa a tervezést, a díszítést, az ételeket, valamint az életmódot a 2013 -as évre.

A H&H stílusú professzionális reiko caron meglehetősen amaryllis -középpontjait állította fel, amelyekkel kúpok töltik meg az egyes vázákat. Mindegyik asztalnak szintén volt egy olyan doboza, amelyen a 2013 -as négy stílus egyikének látszik, a H&H szerkesztők által választott.

Szövetminták, festékszínek, termékképek, valamint egy hely, amelyet minden egyes doboz kitöltött, hogy illeszkedjen a kívülről jelölt mintához. Az asztalom „csendes luxus” lett, valamint a körülöttem lévőknek el kellett magyaráznia azt a képzeletbeli embert, aki megfelelne ennek a finoman hangolt megjelenésnek-divatos? Egy hoarder? Utazó? A legjobb leírással rendelkező asztal is díjakat nyert.

Ezután Lynda Reeves elmagyarázta, honnan származik a minták -Delegran csodálatos számokat osztott meg odaadó látogatóinkról, valamint ügyfeleinkről (te!).

Külön köszönet a sok hirdetőnek, akik termékeket szállítottak a díjakhoz, valamint az ajándéktáskákhoz. Ezenkívül a résztvevők, ne ne felejtsük el, hogy ellenőrizze a PC Black Label olívaolaj azonosítását (a reggeli kedvezményeket), hogy pontosan felfedezzék, hogyan lehet megnyerni a KitchenAid állvány -keverőgépet.

Szeretné megérteni, mi várható 2013 -ra a tervezés, a díszítés és az ételek világában? Élvezze ezt az internetes TV szakaszon, hogy megnézze a négy stílusú megjelenést, nézd meg az esemény tweetjeit, valamint vegye fel a H&H 2013. januári problémáját mint több. Fedezze fel az újságosstandokon, december 10 -től Kelet -Kanadában, december 17 -én, nyugati, valamint december 25 -én az Egyesült Államokban

Fotó kreditek: 1, 2, 4, 5. Brian Morton3. Seema Persaud

Leave A Comment