Household
odciq  

A POPP HUB Raspberry Pi alapú Z-Wave Smart Home Gateway

kiadott egy új intelligens otthoni átjárót, amely lehetővé teszi otthonának okostelefonjáról vagy táblagépéről történő irányítását a kísérő ingyenes iOS és Android alkalmazásokon keresztül.

Az átjáró a Raspberry Pi -en alapul, és egy böngészőn keresztül konfigurálva az Ethernet portján keresztül. Legfeljebb 230 Z-hullámú modulokat, valamint hálózati kamerákat és más IP-alapú eszközöket fog kezelni a pluginok segítségével.

Az operációs rendszer belső SD-kártyáról fut, és a 4 fedélzeti USB-port extra tároláshoz, további átjárókhoz és interfészekhez, például egy enocean vagy wifi-bothoz használható. A 3,5 mm-es port audio visszajelzést nyújthat az opcionális hangos modul telepítésével.

A POPP szerint a Raspberry Pi alapjai szuper stabil eszközt jelentenek …

A hub a Mini Computer Raspberry Pi -en alapul. Így ez egy különösen stabil és rugalmas vezérlési megoldást jelent az intelligens otthoni hálózatok számára. Az integrált eszköz adatbázisának és lépésről lépésre történő utasításoknak köszönhetően minden új intelligens otthoni eszköz gyorsan és egyszerűen csatlakoztatható.

A popp-hub a Z-Way köztes szoftveren alapul, az első Z-Wave Plus Certified Z-Wave vezérlőn. Ez azt jelenti, hogy a termék az első naptól kezdve nagyon érett, és felhasználható az összes alkalmazás és szolgáltatás, amely a nagy Z-út fejlesztőből és felhasználói közösségből származik, beleértve a DIY terméket, a Razberry-t.

CPU: 900MHz -es négymagos kar Cortex A7

Memória: 1 GB

8 GB -os flash tároló (SD -kártya)

Z-Wave: Sigma Designs SM5202

Teljesen Z-Wave Plus tanúsított statikus vezérlő

48 parancsosztály támogatása

Fokozott biztonság

Méretek: 89x71x25 mm

A Popp Hub támogatja az új Z-Wave Plus szabványt, és már körülbelül 130 fontért kapható.

popp.eu: több Z-hullámú intelligens otthoni termék

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment