Uncategorized
odciq  

10 megosztott gyerek hálószobája, amelyet kicsik szeretni fognak

abban az időben, amikor az ingatlanárak havonta magasabbak, sok szülő arra törekszik, hogy a gyerekeiket megosztják. Ha két ágyba szorít egy szobába, nem azt jelenti, hogy nincs hely a stílusra. Ezek a frissen válogatott gyerekszobák különösen lenyűgözőnek és szellősnek érzik magukat-ez a tökéletes inspiráció ahhoz, hogy átjuthassanak a nyári kutyák napjaira.

A szemmelegítő neonsárgaban elkészített fém kerettel ellátott ágyak optikai illúzió hatással vannak a fekete-fehér pöttyös falakkal szemben egy viktoriánus korszakban Ausztráliában, amelyet a Technē Architecture + belsőépítészet drasztikusan frissít. Az eredmény éles és játékos.

Fotós: Graeme Boyle

Forrás: Technológiai architektúra + belsőépítészet

Offebeat fotóművészet és textil egzotikus rózsaszín mintákban adja meg ezt a hálószobát a Los Angeles-i Amber Lewis, az Amber belső terekből, nagyon aktuális megjelenésű, míg a fehér-fehér falak, az ágyak és az ágynemű azt jelenti felnő.

Fotós: Tessa Neustadt

Forrás: Amber belső terek

Kaia és Kendi Szent Pálban, Minnesotában, a hálószobában – az anyjuk, Kari Jensen, a Living Life pillanatai által létrehozott – a festetlen fa orsó ágyak és az ablakkeret egyszerű rusztikus forgást tettek a tér nyugodt palettájára. A hímzett párnák olyanok, mint a vadvirágok mezőjéből levő pózok.

Forrás: Az élet életének pillanatai

A Farrow & Ball -ból származó egyszerű pasztell paletta a krétás fehér falakkal szemben váratlan derűséget hoz egy közös helyiségbe, amely nem megfelelő ágyakkal rendelkezik.

Forrás: Farrow & Ball

A fehér ágynemű fehér falakkal és ágyakkal szemben segít a trópusi hő és a páratartalom megőrzésében ebben a hálószobában egy hétvégi otthonban, a grúziai Tybee -szigeten, míg az élénk sárga slágerek mod egy csavarcsavarodtak a tengeri sötétkék akcentusokra.

Forrás: Rethink Design Studio

A vintage családi pillanatképek elhalványult hangjai felrobbantottak, amikor a műalkotások homályos napi minőséget hoznak ebbe a pasztell hálószobába, amelyet Joni Lay of Lay Baby Lay bólintással bólintott kislányai számára. A mentaágyak és a falak ugyanolyan csodálatosnak érzik magukat, mint a karibi tengerek, és a plüss fehér szőnyegek láb alatt trópusi homok színűek.

Forrás: Lay Baby Lay Lay

A fehér-fehér séma szintén csodálatosnak tartja a megjelenést egy vidám hálószobában két kislány számára, a Dubai Live Loud Girl által. A pöttyös falkezelés és a kisebb akcentusok a szivárványos műalkotásokból származnak a képernyő polcai fölött a mesekönyvekhez.

Forrás: Élő hangos lány

A málnavörös burkolatok felveszik a frissen megválasztott árnyalatukat a dapper Ikat csíkkal kárpitozott ikerfejtáblákból. Az egyes ágyak lábánál lévő piros székek megismételik az árnyalatot, és szinte úgy érzik, mint a trad lábtáblák.

Forrás: A tervező tetőtér Shannon Darby Design

A Flexa ebben a színes térben nem korlátozódik a szín, amely tele van Charlotte Høncke dán tervező bútorgyűjteményével. A bútorok és képek ropogós, mod vonalai lehetővé teszik, hogy a meleg napsütéses sárga szépen játsszon a legszebb zöldekkel és a csipkékkel.

Forrás: FlexaA falakon lévő tábla és csuklópanel és a plüss rétegű szőnyegek textúrát hoznak ebbe a szellős hálószobába, amelyet Karim Jones Blogger gyermekei laknak.

Fotós: Karim Jones

Forrás: Instagram

Leave A Comment