Uncategorized
odciq  

Pontosan nézze meg, hogy ez a divatszerkesztő hogyan menti a területet a NYC tetőtérében!

Sok háznak van egy olyan hely, amely kissé bármi más, bármennyire semmi sem. A Marie Claire vezető divatszerkesztője, Zanna Roberts Rassi elmagyarázza az övéit, mint egy „hálószobás-play-playroom-slash-ülőhely-ülés-nem tudom!” Sally Gotfredson, az One Kings Lane stúdiójának tervezőjével, Zanna, valamint férje, a Mazdack, a manhattani tetőtérben lévő kis teret multifunkcionális visszavonulássá alakította át az „NYC-By-Way-of-Way” stílusban.

Kattintson arra, hogy egy pillantást vegyen az elegáns nappali területbe, amely vendégtérként és játszószobának is működik.

Mivel a terület prémiumban volt, kettős szolgálatot választottak, mint egy fehér kanapé, valamint egy vintage armoire.

Zanna kért színt kért, így Sally egy erős vörös-vörös sémára ment. Egy csíkos szőnyeg, bársony szék, valamint egy élénk piros és fehér háttérképű nyilatkozatfal, amely kiállítási megjelenést használ.

A padlóterület megmentése érdekében Sally egy pár lengőkar-gyertyát tegyen a kanapé fölé, és polc stílusú oldalsó asztalokkal ment az otthoni könyvekbe.

A grafikus csíkos, valamint a virágmintás párnák keveréke feloszlatja a szoba vörös-vörös palettáját.

A fuzzy bárányszűrő oszmán „praktikus, mégis szórakoztató” – mondja Zanna az One Kings Lane -nek. “A nők kedvelik, hogy visszapattanjanak, és bemutassák magukat, bár szintén fel tudunk bukkanni egy tálcát, és játékot játszhatunk, vagy rejtvényeket fejleszthetünk.”

Egyetlen játszószoba nem teljes játék sátor nélkül. Ennek van egy báránybőr szőnyege, egy halom dobó párnával, egy további puha leszállóhely segítségével.

Az antik Armoire „nagyobb, mint az élet” – mondja Zanna. “Ez valami az oroszlánból, a boszorkányból, valamint a szekrényből.

Az alsó polcon lévő kosarak sorát az előnyben részesített játékok tartják a kisgyermekek magasságában, míg a felső polcok otthoni ágyneműt, valamint a vendégek törülközőit.

Személyes érintés érdekében a lányok alkotásainak oszlopa aranykeretekben jelenik meg, és apró galériaként szolgál az Armoire mellett.

Ha a Trundle stílusú kanapé kinyújtotta, a terület vendég hálószobává válik anélkül, hogy összeomolná a lányok játszószobáját. „Az az igazság, hogy megkaptuk ezt a„ slashie ”helyet, amely úgy tűnik, mint egy játszószob A terület zseniális ” – állítja Zanna.

Leave A Comment