Uncategorized
odciq  

Oscar-Wilde stílusos

„A legegyszerűbb ízlésem van”-mondta a híresen divatos szellem, valamint a szerző, Oscar Wilde, mielőtt hozzátette: „Mindig elégedett vagyok a legjobbakkal”. Janette Ewen, a Cityline tervezője teljesen egyetért. Felfedezték a 2010. évi Eurodale Dream House bejáratának, valamint a Nemzeti Ház kiállításán (NHS) étkezőhelyének díszítéséért, valamint a tervek szerint, hogy ezeket a területeket egy felülről, irodalmi témával vonják be. (Ezt a blogot, valamint a Bit Projects útmutatót az NHS szponzorálja.)

„Szeretek egy olyan történetet létrehozni, amelyet minden olyan terület mögött vagyok, amelyet én stílusozok” – írja le Ewen. „Ebben a történetben elképzeltem a századi fordulót – egy dandyt, aki szereti későn maradni, majd házhoz jönni, és írni. Elképzeltem, hogy az étkezőasztal az a hely, ahol a munkáját végzi, az írógépből kifelé repülõ papírlemezekkel, valamint a falon lévő mitikus lények fejeivel, amelyeket a képzeletében megölt. ”

Ez a szekrény képernyő a Vancouver -i keresztdekoráció és stílusból feltétlenül rögzíti ezt az ízt, állítja Ewen.

Ewen-t különösen befolyásolta a fantázia díszítő témái, valamint a képernyőn megjelenő csúcskategória a Párizsi Maison et Objet 2009 stílusú vásáron. (Lásd az alábbiakban néhány nagyon szeretett területét.) „Ez nem különbözik a fantasztikus depressziótól, amikor a fantázia hatalmas lett”-mondja. “Arról van szó, hogy kevesebbet vonzanak.”

A fantázia és az igazság gondolata nagyot fog játszani az Eurodale Dream House étkezőjében. “A szabadban jönnek be, a jég vagy a víz gyantaként, mohával és virágokkal együtt” – állítja Ewen. Dekorációs szempontból úgy gondolja, hogy az eltérő székek, virágminták, csillárok, kristály, halmozott vintage edények, valamint a Graham & Brown háttérképei, amelyeket rétegeztek, valamint a tetejére foltosak. “Ez Oscar Wilde Chic” – mondja.

Ezek a kézi dekoráció és stílus kézi szobrjai pontosan ugyanazt a szürrealizmus érzését kínálják.

Ami a színpalettát illeti, rendkívül természetes lesz. „A festékek számára úgy gondolom, hogy a bölcs környezetbarát és fekete is”-mondja Ewen. Az összes szín olyan természetes szempontokból származik, mint például a környezetbarát moha, valamint a sárga tulipák-tette hozzá. Amellett, hogy csak egy fehér egyszarvú fejért tud fizetni a falakért, ő és csapata piszkos kezét is kapja, és extra fejeket készít papírral. “Szeretem azt a módszert, amelyet John Galliano divattervező fejjel lefelé fordított divatbemutatókkal készít” – állítja Ewen. “Ez ilyen lesz – igazán furcsa.”

Lásd az Ewen stílusát, és sokkal több stílusmotivációt kap, ha megnézi a 2010 -es Eurodale Dream House -t a Nemzeti Ház kiállításán, 2009. február 19 -től 28 -ig. (Előzetes diszkontráta jegyeket kínálunk – 5 dollárt takarítson meg a kedvezménykód felhasználásával: Ház.) Plusz, szerezzen megoldásokat az összes házhoz dekorációs dilemmára (és lehetőséget nyerési lehetőségre) a Bit Projects útmutatónkban.

Fotó kreditek:

1-4. Janette Ewen

Leave A Comment