Household
odciq  

Áttekintés: A TP-Link Kasa Smart WiFi Power Strip USB-vel

A TP-LINK népszerű intelligens eszközének brit verziója nemrégiben indult itt, és mi vágyakoztunk arra, hogy megpróbáljuk.

A KP303 egy PowerStrip 3, külön címezhető hálózati aljzattal (maximális összesen 13 amper), plusz 2 mindig USB töltőportokon (összesen 2,4 amper).

Ez a túlfeszültség védett is (T3 szint), tehát néhány biztosítékot használ az érzékeny elektronikához a hálózati tüskékből. Beépített 2,4 GHz-es 802.11b/g/n wifi-jével nem igényelnek szabadalmaztatott csomópontokat, csak a szokásos Wi-Fi útválasztóját.

26 x 6,4 x 3,9 cm-es méréssel, és néhány sokkal több görbével rendelkezik, mint a közönséges vagy a kerti 3-szeres kiterjesztésed, egyértelmű, hogy egy kicsit sokkal több gondolkodás és tervezés került bele ebbe az egységbe. A hátsó oldalán kényelmes, falra tartó csavarfuratok vannak mind a függőleges, mind a vízszintes tájoláshoz.

A beállítás gyors és fájdalommentes, a KASA alkalmazás használatával. Noha minden aljzatnak van saját helyi kapcsolása és a megfelelő állapotfény (a LED -ek letilthatók a beállításokban), az igazi érdeklődés itt az otthoni automatizáláshoz a Power Strip használatát használja.

Ütemezések, időzítők és hangvezérlés

A KASA alkalmazás (Android és iOS) használatával megnevezheti az egyes eszközöket, és adhat neki egy ikont.

Ezután beállíthatja az ütemterveket (beleértve a napkelte és a naplemente alapján a helyedre), valamint az aljzatokhoz csatlakoztatott lámpák és készülékek időzítői.

Egyéb képernyők közé tartozik a „Away” mód, hogy szimulálja az otthoni kihasználtságot, valamint a futásidejű pultot, amely figyeli az egyes csatlakoztatott eszközök használatát (bár nem az alkalmazott energia).

Integráció

Az intelligens aljzatok beépíthetők a Kasa ökoszisztéma csoportjaiba és jeleneteibe, és a készülékeket a hangjával is irányíthatják (Alexa és a Google Assistant segítségével).

A Google / Nest Home Hub -ot használtam az egység tesztelésére, ez jól működik, és gyorsan reagál – „Hé Google, kapcsolja be a hálószobát”. Hallhatja, hogy a relék kattintanak, amikor működnek, de ez semmiképpen sem hangos.

Ezenkívül más intelligens otthoni összetevőket integrálhat az IFTTT és a Samsung SmartThings segítségével.

Ítélet

Besorolás: 5 -ből 4,5.

Néhány hét után az ágyamban a KP303 igazolta, hogy gyors és megbízható. Nagy értéke is, a minőségi kiterjesztés vezetése három intelligens aljzattal és egy 2 portos USB -töltővel, mind a kortárs létrehozott házban egy jól elismert márkából.

A TP-Link KP303 Kasa Smart WiFi Power Strip jelenleg az Amazon Choice termék.

Elérhető az Amazon -tól

Eladás

7 482 vélemény

A TP-Link Kasa WiFi Power Strip 3 üzlet 2 USB-portdal működik, működik az Alexa-val, a Google Home-val és

Több intelligens vezérlés – 3 intelligens üzlet külön -külön kezelhető és 2 mindig beálló USB -port;
Surge -védelem – az érzékeny elektronikát és készülékeket a hirtelen hatalmi hullámok és tüskék elleni védelme;
Kompatibilitás – együttműködik az Alexa -val és a Google Assistant -val a hangvezérléshez

24,99 £

Legyen az Amazon

tp-link.com

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Utolsó frissítés a 2021-10-04-en / affiliate linkek / képek az Amazon termékhirdetés API-ból

Leave A Comment