Uncategorized
odciq  

Aerin Lauder szórakoztató javaslatai

az Aerint interjút készítettünk a 2013. decemberi kiadásunkban. Nagyszerű tanácsokkal tele volt, ezért arra kértük, hogy ossza meg sokkal több javaslatát a hihetetlen Park-Avenue stílusú élethez, és nézze meg a kedvenc bútorok fotógalériáját.

H&H: Számos gyönyörű darab van az Aerin kollekcióban, amelyet szórakoztatóan fejlesztettek ki.

AL: Szeretem az összes arany edényünket. Úgy gondolom, hogy az arany fantasztikus, meleg semleges, van valami nagyon időtlen, amely azonnal a luxus és a meleg érzetét teremti.

H & H: Mi az Ön preferált háziasszony ajándéka, hogy adjon vagy kapjon?

AL: A gyertyák nagyszerűek az ünnepekre. Van egy gyönyörű gyertya kollekciónk, és ezeket a 75 dolláros vörösbor -dugókat készítjük, amelyek valóban jelentősnek érzik magukat. Van egy egyszerű aranygolyó, amely szerintem a legfelsõbb háziasszony ajándéka.

H & H: Van -e tervezési nézőpontja vagy irányelve, amikor egy parti dekorációjára vonatkozik?

AL: A luxus, az egyszerűség és a nőies megközelítés ötlete. Egy kis virágos, puha színek és a nőies elem érintései a tervezés és a stílus lényeges része.

H & H: Mi a gondolatad egy nagyszerű éjszakai kirándulásról?

Vacsora az óceán mellett, akár egy étteremben, akár otthon. Úgy gondolom, hogy az éjszakai víz mellett ülés valóban a paradicsom.

H & H: Van egy preferált darabja otthonában?

AL: Szeretem George Nakashima dohányzóasztalunkat, számomra a stílust és a természetes szépséget szimbolizálja. Megkaptam a férjemnek a tizedik évfordulónkra, és most a Colorado -hegyi házunkban van.

Leave A Comment