Uncategorized
odciq  

Díszítés a semlegekkel

éppen a Town & Country 2009. májusi problémáját választotta… éves Spring House kiadás. Vékony, igen, bármennyire is inspiráló. (Azt állítják, hogy ennek a ravasz gazdasági helyzetnek az alja látható, és a következő évre is, ebben az időben mindannyiunk körül a mágusok ismét kövér lesznek. Ujjak keresztezett…)

Szeretem a 100. oldalon található történetet, a „Biztonságos kikötő” -t, valamint különösen a 100. oldalon található tereket, valamint a 103 -at.

Az összes retro, boho, mod keverés során a formatervezésben nehéz lehet felfedezni egy teljes termesztést, amely továbbra is hű marad klasszikus gyökereihez, valamint még friss és áram, mint például a fenti, mint például –

Szakítom a magazinban látott szuperhűtő terek között-a szüreti posztmodern bútorokkal, valamint a 70-es évek kombinációjával-, valamint az a kívánságom, hogy nyugodt, sima és nyugodt terek legyenek, mint A fenti kanapén lévő párnák.

Nincs semmi nyugodt az előre nem látható elemek szemet kitűnő keverékében, van?

Úgy gondolom, hogy ezek a terek kiváló hangot értek el, mivel drámai, hagyományos elemekkel rendelkeznek, bár stílusos bútorokat hoztak be, mint például a nyers fa pad/dohányzóasztal, valamint ez a csodálatos fém etagere (fent). Alapvetően az összes semleges, ezek a terek különböző tónusokkal, valamint árnyalatokkal, valamint bármi is unalmasak. Megmutatja, hogy nagyszerű textúrákkal, kiváló formákkal és izgalmas darabokkal a semlegesek izgalmasak lehetnek.

Szeresse a természetes tölgyfajtákat, valamint a csíkos szőnyeget a vizsgálatban. Álmodtam a házam néhány frissítéséről. Majdnem felkészültem arra, hogy megosszam néhány folyamatban lévő teret.

P.S. A haladásról beszélve, nem látom, hogy a következő showház fejlesztése, amelyet a Princess Margaret Kórház Alapítványnak építünk. Okville -ben (Ontario) van, és annyira csodálatos, hogy éjjel tart engem. Maradjon velünk a részletekért!

Fotó kreditek: Maura McEvoy Space Design: Sharone Einhorn, Honey Wolters, Ruby Beets Design

Leave A Comment