Uncategorized
odciq  

Az Ecobee indítja a Wi-Fi intelligens termosztátot

, mivel a téli szélek közelebb állnak az északi féltekén lévők számára, a gondolatok ismét az otthonaink fűtéséhez fordulnak. Ez az új eszköz költségmegtakarítást ígér, és az érintőképernyő szépsége, valamint a Wi-Fi kapcsolat hozzáférést biztosít a HVAC rendszerhez az internetről.

„Az Ecobee, egy olyan vállalat, amely a fogyasztók energiatakarékosságát, pénzmegtakarítást és a környezeti hatások csökkentését célzó társaság, nemrégiben mutatta be első termékét, az Ecobee Smart termosztátját. A háztulajdonosok ezt az új programozható termosztátot könnyen programozhatják, és egyszerűen az érintőképernyőn vagy az interneten keresztül, bárhol, másodpercek alatt használhatják.

Az Ecobee Smart termosztát vonzó, modern megjelenésű, fogyasztói elektronikus eszköz, könnyen olvasható színes színű LCD képernyővel, amely érintőképernyő-technológiával rendelkezik. A termosztát csatlakozik a háztulajdonosok standard WiFi -jéhez (vezeték nélküli hálózathoz), amely távoli hozzáférést biztosít számukra a termosztát beállításaihoz bármely számítógépről. Vezetett „varázsló” funkciója a programozási folyamat minden egyes lépésén keresztül vezeti a háztulajdonosot egyszerű kérdésekkel.

“A szokásos, régi stílusú programozható termosztátok, ha helyesen használják, átlagosan a háztulajdonosokat takarítják meg fűtési vagy hűtési számlájuk kb. 15-20% -át”-mondta Stuart Lombard, az Ecobee elnöke és vezérigazgatója. “De egy rakétatudósnak kell kitalálnia, hogyan kell programozni őket, így az emberek nem használják őket, és nem kapják meg az energiamegtakarítást.”

Lombard elmagyarázta, hogy alapította a társaságot, mert csökkenteni akarta otthoni energiafogyasztását, és nehezen programozta saját otthoni termosztátját. Azt hitte, hogy jobb útnak kell lennie. “Az Ecobee filozófiája” zöld készített “!” Megjegyezte. “Pozitív környezeti hatást gyakorolhatunk, ha a megőrzést egyszerű és egyszerű választássá teszjük.”

Az EcoBee által létrehozott technológiai platform segítségével az intelligens termosztátra az észak-amerikai közművek kommunikálhatnak egy-egyvel lakossági ügyfeleikkel, hogy márkás üzeneteket, riasztásokat és a kereslet-válasz eseményekről szóló értesítéseket küldjenek nekik. Észak -Amerikában a közművek beépítik az új kamatstruktúrákat, hogy csökkentsék a csúcsigény csökkentését. Az Ecobee intelligens termosztát lehetővé teszi számukra, hogy a közösség szintjén erősítsék meg zöld vezetésüket azáltal, hogy felhatalmazzák az egyes ügyfeleket az új kamatstruktúrákhoz való alkalmazkodáshoz szükséges eszközökkel, hogy megőrizhessék az energiát és ellenőrizhessék a közüzemi számláikat.

Az intelligens termosztát online előrendelhető az Ecobee webhelyén (www.ecobee.com) 2009 elején. A kiválasztott HVAC technikusoktól is elérhető lesz. A vállalat szerint a 385 dollárért eladott termék az első 12–18 hónapon belül fizetni fog önmagáért.

Az Ecobee már nagy elismerést kapott: az elmúlt hónapban két díjat nyert – az első termék elindítása előtt:

Szeptember 16 -án az Ecobee -t a Red Herring Top 50 társaságnak választották, amely a leginnovatívabb és legígéretesebb vállalatokat ünnepelte,

Szeptember 24 -én választották ki a kanadai tíz legjobb technológiai vállalatnak

Lombard szerint a 2007 -ben alapított vállalat a fűtés, a hűtés és a szellőzés, a közüzemi igények reagálásának és a zöld automatizálásnak a nagy piacokat fogja célozni. Az Ecobee becslései szerint évente nyolc millió termosztát telepítik Észak -Amerikában, a programozható termosztát -értékesítés évente mintegy 1 milliárd dollár. “Ezek a piacok óriási rázkódásra kerülnek”-mondta Lombard. „Egyre növekszik a tudatosság az otthoni energiamegtakarítás szükségességére a magas energiaárak, az elektromos hálózaton belüli kapacitás hiánya, a változó szabályozási környezet és a környezeti kérdések iránti növekvő aggodalmak miatt, ideértve a globális felmelegedést és a fogyasztók vágyát, hogy csökkentsék környezeti hatásaikat. . ””

www.ecobee.com

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment