Household
odciq  

Konyhai hardver

Biztos vagyok benne, hogy van egy fájl a Lee Valley Tools -on. Szinte minden nap egy hétig (oké, két hétig) bukkantam ott, hogy megnézem az összes hardver lehetőséget. Biztos vagyok benne, hogy azt gondolják, hogy őrült vagyok. Csak tíz fogantyút kell kiválasztanom a konyhai szekrényekhez, de a fejem minden fantasztikus választással forog – lineáris és modern, egyedi és művészi, részletes művészetek és kézművesség, vagy akár retro kupa húzás. Ideje befejezni ezt a reno-döntési fájdalmat. Azt hiszem, vőlegényem egyetértene. Keményen dolgozik a konyhai felújításon, az összes IKEA szekrényünk összeszerelését és telepítését, testreszabott vágásokkal és ízületekkel kiegészítve. A munkámnak könnyűnek kell lennie: csak válassza ki a Darn fogantyúkat!

Fekete-barna rázó stílusú Tidaholm szekrényeink könnyen választhatók-klasszikus és megfizethető. Míg a hagyományos, négyzet alakú vonaluk könnyen megfelel a sok fogantyúnak.

Ez a Henrybuilt által készített gyönyörű konyha tökéletesen illusztrálja, hogy a megfelelő hardver hogyan emelheti fel a konyhák megjelenését (bár szerintem ez már meglehetősen tökéletes).

És ez a két egyszerű gomb teljesen megváltoztatja ezeket a fa szekrényeket. Nélkülük csak nem lenne ugyanaz. Látod a dilemmámat?

A végtelen lehetőségek közül ezek egyikére támaszkodom. Ezek a lineáris süllyesztett fogantyúk az IKEA-ból egyaránt olcsók és vidámak.

És nagyon szeretem ezeknek a régi iskola ipari stílusát, kitaláltad, Lee Valley Tools.

De a bennem lévő fa-öböl (elnézést a rossz büntetésért!), Ezekkel a szerves megjelenésű gallyakkal a modern tárgyakból származik.

Ami a hardveres bánatomat illeti, az ügyvezető szerkesztőnk, Katie a legjobban fogalmazta meg, mondván, hogy ne aggódjak annyira; A fogantyúk az az egyetlen dolog, amelyet bármikor könnyedén fel lehet váltani! Ezt sokat mondjuk a magazinban, és csak újra kellett hallnom. Lee Valley Tools, ígérem, hogy legközelebb ott vásárolok!

Szeretne frissíteni a szekrényeket az új húzások költsége nélkül? Olvassa el a hardverfestés című cikkét.

Fotó kreditek: 1. IKEA2-3. Henrybuilt4. Ikea5. Lee Valley Tools6. modern tárgyak

Leave A Comment