Uncategorized
odciq  

A Loxone az elektromos járművet a mai ház automatizálási rendszerével

integrálja a Loxone -tól a KEBA KECONTACT P20 ELEKTROMOS JÁRMŰ töltőt.

A faldoboz integrálható a Loxone rendszerbe (beleértve a PV rendszert is), hogy intelligens e-autó töltési megoldást kínáljon.

A Miniserver képes összegyűjteni az összes adatot, amely a kormány HomeCharge támogatásához való jogosultsághoz szükséges (legfeljebb 700 font), és azonnal elküldi azt az OLEV -nek.

Ha online olyan területen, ahol csúcsidőn kívüli elektromos energiaárak vannak, akkor azonnal aktiválhatja a Kecontact P20 töltését, amikor a megfizethetőbb éjszakai tarifák kezdődnek.

Amikor a jármű kitöltötte a töltést, a Loxone Wise House e-mailben vagy telefonhívással értesíti Önt. Alternatív megoldásként, ha van Loxone zenei szervere, beállíthatja a szöveg-beszéd funkciót, hogy felfedje, mikor a jármű kitöltötte.

A Loxone, valamint a KEBA, a nemzetközileg kitűnő e-töltőállomások szolgáltatója partnersége lehetővé teszi, hogy pontosan optimalizálja az otthoni járművek számát. A KEBA KECONTACT P20 fali dobozának integrációjával a Loxone Smart Home-be meghatározhatja, hogy mikor kell az autóját felszámítani: a csúcsidőn kívüli energiaigény idején, vagy mikor rendelkezik a PV-rendszer extra öngyártással. A Miniserver egyensúlyba hozhatja az otthoni tonna teljes tonnáját, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem kap energiát a rácsból, ha nem követeli meg.

Kapcsolódó: BMW i3, az első meghajtóm egy elektromos autóban

A KEBA KECONTACT P20 fali doboz 975 fontba kerül, beleértve a HÉA -t is.

Loxone.com: Olvassa el a BMW i3 áttekintését

Többet akar? – Kövessen minket a Twitteren, mint mi a Facebookon, vagy iratkozzon fel az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mail útján, közvetlenül a postaládájához.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment