Household
odciq  

A DIY GYIGRÁS WRAP HALLPAPY

háttérkép színű és mintázatú tereket kínál, mindazonáltal óriási elkötelezettség lehet. Itt jön be a csomagolópapír, és hasonló megjelenést biztosít a költségek és a telepítési idő. Könnyű levetni is, így tökéletesen gyors javítást biztosít a bérleti díjakhoz. Pontosan az, hogy felhasználtam néhány lepedőt, hogy egy délután felvilágosítsam a falat.

1. Válassza ki a csomagolópapírot. Kiválasztottam egy pakolást egy gyönyörű ombré mintával. A színek kézzel festettnek tűnnek, valamint az árnyalatok sokfélesége az elpirulástól a korallig a tendencia. Mivel a csomagolópapír sokkal olcsóbb, mint a háttérkép (az enyém körülbelül 10 dollár volt egy három lap tekercsnél), valamint a szalaggal felteszed, ne félj egy erős témát vagy élénk színt. Keressen olyan papírt, amely a lapokban kapható, nem pedig egy tekercset, így nem kell aggódnia a vágás vagy a szakadás miatt.

2. Vigye fel a kazettát kétoldalas szalaggal, és vigye fel a hosszú csíkokat a falra, hogy pontosan ugyanolyan méretű szegélyt hozzon létre, mint a papír. Használjon egy szintet és mérőszalagot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szalagos vonalak egyenesek -e, valamint a megfelelő hosszúságúak -e. Ha aggódik a kazetta későbbi eltávolítása miatt, próbáljon ki eltávolítható ragasztócsíkokat a plakátok függesztésére.

3. A papírt gondosan nyomja meg a csomagolópapírt a szalag szegélyére, ügyelve arra, hogy a szélek felálljanak. Simálja bármilyen típusú légbuborékot, és nyomja meg az éleket, hogy megakadályozzák őket a göndörítésben. Ismételje meg minden egyes papírlapra, amíg a fal nem lefekszik.

Anyagok, valamint szerszámok

Több lapos papír, szint, mérőszalag, dupla oldalú szalag tekercse

Ombré Wrap, Puska Paper Co.

Leave A Comment