Household
odciq  

Az LG bejelenti 2 új intelligens TV -frissítőt, valamint a Platform

újratervezését, az LG Egyesült Királyság blogja 2 új TV -frissítő modellt (The SP520 és SP820) jelentett be, amelyek mindkettő ebben az évben jön. Feltételezzük, hogy ez az ST600 halálát fogja hirdetni?

Remélhetőleg ezek az új modellek sokkal jobb felhasználói élményt nyújtanak, mint az első kísérlet, és úgy tűnik, hogy a Plex srácok ismét támogatják.

Ebben az évben két intelligens TV -frissítő (SP520 márciusban és SP820 májusban) elindul, és lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek az LG intelligens TV platformhoz minden HDMI -kapcsolattal rendelkező TV -ről.

Az LG intelligens TV -platform teljes újratervezése márciusban / áprilisban indul, beleértve egy új, mozgás aktivált mágikus távirányítót, hang aktiválással (ezek a távirányítók valószínűleg inkább a TV -kkel szállítanak, mint a frissítő dobozok). További kiemelt események közé tartozik a kettős alapvető CPU-k a felső vonalban az intelligens TV-kben, és a Wi-Fi most bekerül az új LG TV modellek 70% -ába. Nézze meg az alábbi videót ..

Plexapp.com

Többet akar? – Kövesse minket a Twitteren, mint a Facebookon, vagy feliratkozzon az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment