Uncategorized
odciq  

Ellen DeGeneres sok csillaggal díszített otthonában

, ha Ellen DeGeneres vagy, több millió dolláros kastély vásárlása és eladása, csak az, amit csinálsz kedden. De még Ellen ritka háztörténetében is néhány üzlet különálló-azok, ahol A-listájú ismerősei vendégszereplői. Olvassa el a Comedian/Talk Show Host/Design Guru sok csillaggal díszített vásárlása és eladásának hat részletét.

Ellen megvásárolta ezt a két property vegyületet egy bejelentett 10 millió dollárért 2005-ben, és 2007-ben eladta. Egy sor D-lista tulajdonos (mint például a gyakori Ricky Gervais munkatársa, Stephen Merchant), Ellen 2014-ben 8,75 millió dollárért vásárolta vissza. AS AS AS. 2015 októberében Ellen és felesége, Portia de Rossi bérbe adták a házat a tini Idol-Solo Heartrob Nick Jonasnak, aki nyilvánvalóan kiemelkedő bérlő.

Ezt a vegyületet, amely egy 9200 négyzetméteres főházat és három vendégházat tartalmaz, négy földterületből jött létre, amelyeket Ellen és Portia 2007-ben kezdtek felhalmozódni. Az elsőt a Will & Grace társszerzője, Max Mutchnick-től vásárolták meg, 2007-ben. Közel 30 millió dollárért. Noha Ellen és Portia 2011 őszén 49 millió dollárért megjegyezte az otthont, végül Ryan Seacrestbe kerül egy bejelentett 37 millió dollárért.

A Glamour Girl belsőépítész, Kelly Wearstler 2002 és 2006 között a Hal Levitt által tervezett Stunner tulajdonában volt, mielőtt Bob Cort és Rosalie Swedlin fejlesztőknek 9,9 millió dollárért eladta. Ellen és Portia 2012 -ben vásárolták meg valahol 17 millió dolláros szomszédságban, és gyorsan kibontották a Wearstler hollywoodi Regency Stylings -et (a képen) egy sokkal visszafogottabb esztétika mellett. A pár 2014 -ben adta el.

Ellen 2004 -ben 1,2 millió dollárért vásárolta meg a Tree House -t, de csak körülbelül egy évig tartotta rá, és ekkor 2,1 millió dollárért eladta David Weissman producernek. Körülbelül egy évvel később Weissman egy oldalt vett a könyvéből, és eladta a Heath Ledger színészhez kapcsolódó számot. Ledger halála után eladták Adrian Bellani színésznek, aki aztán 2012 -ben eladta a Hunger Games csillagnak, Josh Hutchersonnak.

Ellen megvásárolta ezt a 4000 négyzetméteres 1960-as évek szépségét, amelynek négy hálószobája, négy fürdője és kilátása van a Mugu State Park egyik oldalán, a másik oldalon pedig a Brad Pitt-től, 2011 decemberében, 12 millió dollárért … csak azért, hogy eladják. Hat hónappal később 13 millió dollárért.

Az A. Quincy Jones építész, Billy Haines belsőépítész és Garrett Eckbo tájépítész, Sidney és Frances Lasker Brody 1949 -ben, ezt a modernista ikont általában az L.A. Ellen egyik legjobb házának nevezik, 2014 januárjában, gyakorlatilag 40 dollárért, gyakorlatilag 40 dollárért. millió, de néhány hónappal később a Napster alapítója, Sean Parker felhívta, és végül eladta. 55 millió dollárért. Szépen kész, E.

Leave A Comment