Uncategorized
odciq  

Automatizált otthoni IRC otthoni automatizálási csevegőszoba

A fórumainktól eltekintve az IRC -n (Internet Relay Chat) automatizált otthoni olvasókat is megtalálhat. Mint a gondolkodású felhasználók, a csevegőszobában számos témáról beszélnek, beleértve az olyan dolgokat is, amelyek a legjobb Gu10 LED izzó, vagy hol lehet jó ajánlatokat találni a hardveren. Beszélünk az általános technológiával, az ételekkel, az autókkal, az időjárással stb. Találkozó dolgokról is – ez mind izgalmas cucc! Akkor miért nem dobja el a megbeszélések és az otthoni automatizálás és a kapcsolódó témák, valamint az általános bántalmazás és a csevegés segítését.

Csatlakozzon most – egyszerűen kattintson erre a linkre, hogy most menjen a csevegőszobába, vagy ha már van IRC kliens, itt van minden, amire szüksége van – IRC.Z.JE – #AutomatedHome – Ha IRC szűz vagy, itt van néhány ajánlás Vigyázzon 60 másodperc alatt …

Egyéb ügyfelek – Itt van néhány népszerű csevegési ügyfél az operációs rendszerhez is

Windows – miRC.com
Mac – Töltse le a Colloquy -t teljesen ingyenes a Colloquy.info -ból (van egy jó univerzális iPhone / iPad iOS kollokár kliens is).
Linux: Alternatív megoldásként az APT-get IRSSI vagy a Brew telepítse az IRSSI-t a Linux (vagy OSX) felhasználók számára.

Reméljük, hogy hamarosan ott találkozunk!

Többet akar? – Követnie kell minket a Twitteren, mint a Facebookon, vagy feliratkoznia kell az RSS -hírcsatornánkra. Még ezeket a híreket is eljuttathatja e -mailben, egyenesen a postaládájába minden nap.

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
Email
Több

WhatsApp
Nyomtatás

Skype
Tumblr

Távirat
Zseb

Leave A Comment